Boot onderhouden Boekel

Bekijk de kosten van bootonderhoud? in Boekel

20%

Korting

94,80 Vanaf prijs

79,-   per cilinder

Garantie op onderhoud

Erkende specialisten

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt boot onderhoud Boekel?

boot onderhoud

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 0,5 en 1 uur per cilinder

Uw boot heeft regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat u veilig met de boot kunt blijven varen. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om uw boot in de winter winterklaar te maken zodat uw boot ook tijdens dit seizoen er zonder problemen vanaf komt. Via ServiceRight Boten kunt u uw onderhoud voor uw boot eenvoudig inplannen. U kunt dit online doen, maar het is ook mogelijk om telefonisch uw boot onderhoud in te plannen. Er zijn verschillende onderhoudsdiensten mogelijk.

Boot onderhouden Boekel

94,80

79,- per cilinder

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief checklist

Inclusief verversen motorolie

Inclusief afstellen motor

Inclusief 20% Korting

boot onderhoud

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er reparaties uitgevoerd moeten worden, maar het kan ook puur onderhoud zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw boot opnieuw gespoten moet worden of dat er sanitair werkzaamheden gedaan moeten worden. Meer weten? Kijk dan snel verder voor de verschillende mogelijkheden of plan direct het onderhoud voor uw boot in.

Veelgestelde vragen over boot onderhoud Boekel

Wat zijn de kosten van boot onderhoud Boekel?

Uiteraard zijn de kosten voor uw boot onderhoud afhankelijk van het onderhoud dat uitgevoerd wordt en/of de reparaties die gedaan moet worden in Boekel. U kunt eenvoudig via de online boekingstool zelf het onderhoud aan uw boot inplannen. Wanneer u dit doet, kunt u vaak  ook direct al de prijs zien die hoort bij het onderhoud. Wanneer het niet mogelijk is om u direct van een prijs te voorzien, dan zullen wij u een offerte toesturen. Aan de hand van de offerte kunt u vervolgens aangeven of u gebruik wilt maken van de service van ServiceRight Boten. Via ServiceRight Boten ontvangt u altijd garantie op het onderhoud dat uitgevoerd wordt door erkende specialisten. Daarnaast ontvangt u altijd een vaste voordeelprijs.

Er zijn verschillende reparaties en onderhoud mogelijk via ServiceRight Boten. Het kan zijn dat er bij uw boot een onderdeel gerepareerd moet worden. In dat geval kunnen de servicepunten die zijn aangesloten bij ServiceRight Boten u helpen. Daarnaast is het ook mogelijk om onderdelen van uw boot op te knappen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door de boot te voorzien van een nieuwe lak, de boot volledig schoon te maken en te waxen of de boot schuren en polijsten.

Het is ook mogelijk dat er motor onderhoud plaats moet vinden bij uw boot in Boekel. Ook dit is uiteraard mogelijk via de servicepunten van ServiceRight Boten. Heeft u een opdracht die niet tussen de standaard opties zijn? Veel kans dat het alsnog mogelijk is om de opdracht uit te zetten. Neem in dit geval dus sowieso contact op en dan kijken wij graag wat er voor uw boot mogelijk is!

Voor welke materiaal boot is onderhoud mogelijk Boekel?

Zoveel boten, zoveel materialen. Het is uiteraard nodig dat er gebruik wordt gemaakt van het juiste materiaal wanneer uw boot onderhoud nodig heeft. Dit zorgt voor een optimale boot waarvan u het meeste plezier zult beleven. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw boot, kunt u langer genieten van uw boot.

Er zijn verschillende soorten materialen die er voor boten worden gebruikt. Voor elk materiaal is er een geschikt servicepunt te vinden die u kan helpen bij het onderhoud van uw boot. Zo kunt u bijvoorbeeld via ServiceRight Boten terecht voor uw teak boot, polyester boot, stalen boot, aluminium of houten boot. Het is wel handig om aan te geven wat voor soort boot u heeft wanneer u een afspraak wilt inplannen. Op deze manier kunnen wij voor u direct een juiste prijs berekenen, maar daarnaast kunnen we ook het juiste servicepunt inschakelen voor het onderhoud van uw boot in Boekel. Het is mogelijk om tijdens het inplannen van uw boot onderhoud of boot reparatie aan te geven wat het materiaal van uw boot is. Er is eigenlijk geen materiaal te vinden dat de servicepunten van ons niet aankunnen!

In 3 stappen uw Boot onderhouden geregeld in Boekel

Stap 1

Selecteer op onze website uw boot dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum & garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw boot is in goede handen bij een van onze erkende servicepunten bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Boten in Boekel voor uw Boot onderhouden?

Al meer dan 100 boot onderhoud servicepunten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Boten

Erkende specialisten

Landelijke online platform met klantenservice

Garantie op het onderhoud

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7706 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Boten

-20%

Boot onderhoud NU tijdelijk 20% korting

Topkwaliteit
Betrouwbaarheid
Professionele monteurs

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke